torsdag 29 september 2011

Måste skryta lite, min Maja har tagit simborgarmärket. hon är bara 8 år. Hon tycker det är så roligt att simma. På fredag ska vi bada igen, vi brukar bada på fredagar. Det är ett skönt sett att avsluta veckan på. Sen kommer Stefans mamma och hennes gube, Carina med familj och äter Stefans underbara pizza.

fredag 16 september 2011

Höst

Nu känns det att hösten är här, det börjar synas på träden oxå:( Jag tycker mest om vår och sommar men hösten är ju bättre än vintern och den gillar jag inte alls. Håller på att virka nått som är hemligt just nu det kan hända att dom som ska få det läser det här så det kommer upp bild när jag har gjort klart och levererat.

Ikväll ska vi till badhuset en sväng med ungarna. Det är en mysig avslutning på veckan. Sen blir det tacos framför tv:n.

I morron tänkte jag ha en dag ute med mina barn och plocka fina höstlöv och grejor sen hem och göra en fin höst tavla av det vi samlat in.

Igår va jag med Maja i skolan det är roligt att vara med och få se vad dom har för sig på dagarna. Max va på teater med dagis och fick åka buss in till stan, det va spännande det.

fredag 2 september 2011

Nu va det länge sen jag skrev igen, men ändå känns det inte som om jag har nått att skriva. "konstigt"
Idag kommer mina päron och äter tacos med oss det ska bli trevligt tycker jag. Stefan har varit på fiske resa och kom hem i går. Det är alltid lika skönt när han kommer hem igen. Nu har Maja åkt till en kompis och Stefan och dom två små har och till Svinö där Stefans syster Carina bor. Så nu ska jag göra en röjning inne på Majas rum utan henne, då vet hon inte vad jag tar bort enklast så.