lördag 30 april 2011

30 april.

Påsken gick smärtfritt förbi, nu är det sista april som gäller. Maja är med sin pappa i helgen. få se om vi tänder på brasan i kväll kommer det att blåsa så här är det nog ingen ide. Mitt nya projekt http://hjartekatten.bloggspott.com/ . Jättekul att göra och för en bra sak.

onsdag 20 april 2011

Bättre

Idag mår jag bättre. Vi va till Borlänge idag och handlade lite till påsken. Min mamma "påsktuppen" är på topp hon skrev ett brev till ungarna idag som jag postat i deras brevlåda på lekstugan. Maja har pratat om det hela året. I morron ska jag och Oskar gå på Majas talangjakt på skolan det ska bli kul.

tisdag 19 april 2011

Feber

Jag har feber och det började igår :( Men vi ska på fest på Max dagis idag dom firar 20 år. Det ska bli kul.

Garn

Jag vill ha garn i alla dess former, är det nån som vill bli av med lite så tar jag gärna emot.

söndag 17 april 2011

Helgen

Igår (lördag) åkte vi till ludvika och hämtade en lekstuga (äntligen). Maja sa att det va den bästa iden någonsin och hon älskade den, nu ska vi bara göra i ordning den. Idag blir det väl att vara ute mest. Va roligt det är att virka jag håller på med en sak ur Mia Bengtssons bok till Max nu. Sätter in en bild när den är färdig.

torsdag 14 april 2011

Överaskning

Idag när Stefan kom hem från jobbet så sa han att han hade en överaskning till mig, som jag kommer att få under morronen. Han sa att det skulle börja klia i mina kreativa fingrar. Tycker inte om när han säger sånt han vet ju hur nyfiken jag är (kanske därför han gör så :) ). När jag startade datorn va det en bild på en lekstuga på skrivbordet med texten "godmorgon älskling den här lekstugan har jag köpt, den kostade 1000 kr och vi ska troligen hämta den i ludvika på lördag förmidda". Han är för go min älskling. det ska bli kul att inreda den, ska nog tapetsrea den. Den måste nog målas utvändigt oxå. sen ska jag sy gardiner, sätta upp blomlådor ute, som Maja kan säta sina nysådda blommor i. Åh det ska bli så kul.

måndag 11 april 2011

Gjorde en enhörning till Maja. Hittade mönstret http://garngalning.blogspot.com/
Det kommer även att bli en pegasus

söndag 10 april 2011

Monstertruck

Max ville ha en Monstertruck så en monstertruck fick det bli.

Max tre år



Igår (lördag) fyllde vår sötnos 3 år.


Usch tiden går för fort. Det va fullt hus här igår, Max fick jättemycke fina saker. Han fick en radiostyrd bil av oss och den va kul. Idag fick Oskar feber :( på eftermiddan kvällen.







onsdag 6 april 2011

Vilket väder

Vilket väder det har varit idag, det är vår nu. Maja plocka fram sin cykel idag. Max fick åka på crossen med sin pappa idag det gjorde hela hans dag. Det är skönt att kunna ha dörren öppen och vädra utan att det blir jättekallt inne. Sen är ju båda katterna steriliserade nu så man behöver inte passa om nån går ut.

tisdag 5 april 2011

Åh

Va kul det är att ha en tonåring hemma eller ja hon är bara 7 men beter sig som hon är 14. Det är väl så här det kommer att bli när hon blir 14 på riktigt. Hon är uppkäftig och sägeremot så vi kan bli duktigt osams innan hon ska till skolan, det är inge roligt tycker jag. Hon fick ett par stövlar i Lördags men det är inga stövlar att ha i skolan och leka med, hon envisas med att ha dom´med sig till skolan och "visa fröken" hon tänker bära dom säger hon. Jag vet hur det kommer att bli hon tar dom till skolan och när hon går ut på rasterna tar hon dom fast hon inte får sen glömmer hon dom i skolan som allt annat. Jaja nu tar jag bort dom ett tag och tar bara fram dom när vi ska på nått speciellt, så får det bli. Nu ska jag köra Max till dagis sen ska jag och Oskar på kyrkis, det ska bli kul.

söndag 3 april 2011

Helgen

Den här helgen har jag stått på loppis, det tycker jag är jättekul. Maja va med och hon sålde en massa av sina gamla leksaker och fick lite pengar som hon handlade upp i ett nafs. Hon hade jättekul. Igår va vi hos mina föräldrar och åt mat,sen fick jag bada i deras nya bubbelbalja. Idag va vi till min kusin i Avesta.