måndag 18 februari 2013

Flunsa

Nu har vi blivit drabbade av flunsan. Jag och grabbarna har vart dåliga och nu är Maja oxå dålig och Max fick mer feber.

På tisdag ska jag till skönvikt och träffa läkaren och få besked om det blir nån op. Hoppas på det. Ska bli så kul att handla nya kläder.

onsdag 13 februari 2013

infomöte

Idag är det info möte på skönvikt i säter och på tisdag är det läkarbesök sen. så spännande. Jag tänker på hur det kommer att bli efter operationen hur fort det kommer att gå.hur mycke jag kommer att gå ner tankarna snurrar, kommer jag att ha ont. Oj va nervös jag är. Men jag tror att det kommer att gå bra och jag kommer att gå ner jättte mycke i vikt.

måndag 11 februari 2013

Varm kille

Usch vilken hög feber min skrutt har. Det är som att ha en kamin bredvid sig. Imorgon ska jag jobba och på onsdag Ska jag på info möte på skönvikt, spännande det rullar på nu. Lite nervös är jag allt, det är ju inte varje dag man opererar magsäcken. Men det kommer att bli bra det måste det. Har redan börjat kolla på kläder. :)

torsdag 7 februari 2013

http://garnfia.blogg.se/2013/february/give-away.html#comment

yes

Nu har jag äntligen fått tid till läkare inför min GBP op det ska bli så jävla skönt och se när kilorna bara rasar sen. Sen får ja ju munnen sanerad oxå kommer att bli en helt ny människa.