torsdag 30 juni 2011

Faster

Jag har blivit faster till en liten Mira så roligt. Maja ska kanske få följa med mormor och morfar när dom åker och hälsar på dom på söndag, det kommer gillas av fröken. Imorron har Maja avslutning på sommarsimskolan, hon har blivit så duktig på att simma. Nästa vecka ska hon på kollo, det ser hon framemot.

onsdag 22 juni 2011

Igår

Igår va vi till Säterdalen och tittade på fina bilar, och lyssnade på The Deep Valley Bandits. Maja tyckte dom va bra, det ryckte i benen på henne. :) Sen fick ungarna leka av sig lite i lekparken. Det va en super trevlig kväll, fint väder glada barn.

måndag 20 juni 2011

tävling

Jag är med i en tävling om en virkbok. Här är en länk till den.
http://virknalenshemlighet.blogspot.com/2011/06/15-000-besokare-ger-en-tavling.html

söndag 12 juni 2011

sjuka

Mina skrutt pojkar är sjuka, bägge två har feber. Det började med Max igår nu är Oskars tur oxå. Maja har klarat sig, hoppas att det fortsätter så för hon har simskola nu tre veckor. Skulle vara tråkigt om hon missade det.

tisdag 7 juni 2011

blä

Fy fan vilken värme, jag har inget emot värme men nu är det kvavt och kvalmigt och man vill inte göra nånting känns det som. Men jag måste ta tag i förådet, tråk. men men måste bara få röven ur fotöljen. Orka.

lördag 4 juni 2011

Fint väder.

Idag har det varit fint väder ute, har varit ute hela dan med ungarna underbart. Just nu har jag stillestånd med en dinousarie jag virkar, har benen kvar och jag vill inte fortsätta just nu. Så jag har börjat med en ny, det är en tävling på http://amigurumi.ifokus.se/discussions/4de5cf1988f47232e700063c-manadstavling-juni-2011#discussions-1 . I morron ska vi till Avetsa, det ser jag fram emot. Stefan har byggt en lekhage åt Oskar att sitta i när vi är ute så slipper han sitta i sin vagn hela tiden han blir snabbt utråkad då.

fredag 3 juni 2011

Värme

Idag har det varit varmt, vart ute med ungarna. Vattnade lite på gräsfröna och busfröna när jag kom på -Majas gips- fan det får ju inte bli blött ju. Hade tur det va bara det yttersta bandaget som vart blött så det böt vi.